John Frieda - Frizz Ease Miraculous Recovery Intensive Masque


John Frieda Frizz Ease intenzivna maska namjenjena je za obnovu suhe i lomljive kose. Riječ je o liniji proizvoda koja uz kontinuirano korištenje pomaže da se kosa obnovi na način da je manje lomljiva i suha, a pri tom joj pruža sjaj i podatnost. Dolazi u jednostavnoj plastičnoj ambalaži zapremnine 150 ml. Može se kupiti u Martimex parfumerijama i Bipa drogerijama. Ima vrlo ugodan, pomalo intenzivan cvjetni miris koji se osjeti i treći dan od korištenja.
Ovdje je riječ o vrlo bogatoj i hidratantnoj maski za kosu koja se može nositi na dva načina, a to su slijedeći:
- kao kura (nanese se na kosu od korijena do vrhova i ostavi se zamotana u ručnik na 20 min), ovaj način je idealan za kosu koja je isušena i oštećena od blajhanja i peglanja.
- uobičajeno (nanese se koncentrirano na suhe dijelove, a opcionalno je da se nanese na korijen kose), ovaj način apliciranja je najbolje koristiti ukoliko kosa ima isušene vrhove i izgleda kao "slama".

S obzirom da su na mojoj kosi vrhovi uvijek suhi, ostatak kose je normalan, ovu masku sam koristila na uobičajen način jer mi vrlo bogata i dubinska njega nije potrebna. Kao rezultat kosa je već prilikom ispiranja bila osjetno mekanija nego što je to kad koristim samo regenerator nakon šampona, a prije sušenja s fenom češljanje kose je puno lakše nego kad koristim samo regenerator, jer se kosa nije petljala. Nakon sušenja, suhi vrhovi su bili primjetno zaglađeniji i nisu izgledali suhi poput "slame", kosa je bila disciplinirana, volumen kao i sjaj kose nisu izostali.




*proizvod ustupljen na testiranje

Maja xx

2 komentara:

  1. Zvuči odlično. Voljela bih je isprobati, kao i neke druge proizvode od ovog branda. Posebno me zanimaju proizvodi za njegu plave kose.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaju vrlo dobre proizvode, vjerujem da ćeš biti zadovoljna što god da odabereš za probu. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~