Essence I love Trends The Darks - 18 Happy New Green


Essence I Love Trends The Nudes kolekciji lakova za nokte pridružile su se još tri kolekcije The Pastels, The Metals i The Darks koju čine šest nijansi, a ja ću vam danas predstaviti jednu od tih šest pod nazivom 18 Happy New Green. The Darks kolekcija lakova za nokte su tamnije nijanse, mat završetka. Ono što volim kod lakova mat završetka je činjenica da se vrlo brzo suše na noktima, a i ako vam se sviđa boja, ali ne i mat završetak to se lako riješi s nadlakom koji pruža sjajni završetak. Happy New Green nijansa na prvi pogled izgleda da je crna, ali na prirodnom svjetlu se jasno vidi bljesak sitnih smaragdnih čestica koje predivno izgledaju, ali ih nažalost nisam nikako mogla uhvatiti s fotoaparatom. Formula laka je odlična, vrlo brzo se nanosi i u dva tanka sloja ploča nokta je potpuno prekrivena. Trajnost laka je otprilike dva dana od nanošenja (bez nadlaka) kad se počne skidati s vrha nokta. Cijena The Darks lakova za nokte iznosi 15,90 kn za 8 ml proizvoda.





*proizvod ustupljen na testiranje 

Maja xx

Broj komentara: 8:

  1. Baš dobro izgleda, super fotke!

    OdgovoriIzbriši
  2. obožavam ga, baš ga imam na noktima <3
    uzela sam si i modri iz iste linije i moram priznati da me razočala činjenica da modri nema ovakav finish... srećom tu je mat nadlak ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super je ovaj stvarno, baš mi se sviđa.
      Nisam znala da imaju drugačiji finish, baš šteta, mat nadlak spašava situaciju ali opet ljepše je i lakše ovako kad je 2u1. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~