Giorgio Armani Si Le Parfum


Armani je za ljubitelje Si mirisa napravio pravi afrodizijak u bočici oplemenjenoj jantarnom tekućinom koja otkriva pravo mirisno bogatstvo pod imenom Si Le Parfum
Bočica je dostupna u jedinstvenoj količini od 40 ml, a unutar kutije ona je poput dragog kamenja dodatno zaštićena i baršunastom vrećicom u puder rozoj boji. Si Le parfum nastavlja priču svog prvijenca ali je ovog puta pojačan intenzivnim i toplim notama ambre, vrlo privlačan i bogat, napravljen s 18% više parfemske esencije  – kao stvoren da se nosi (samo) u posebnim prilikama.

U odnosu na prvijenac Le Parfum ima izraženu gotovo ljepljivu, sirupastu notu u sebi zbog čega me je najviše privukao. Iako je zadržao svoje prepoznatljive note koje krije svaki nastavak ovog mirsa u Le Parfumu su se (za mene) one najljepše posložile i dobile novu dimenziju zaokruženog, bogatog i iznimno kvalitetnog mirisa koji se svojim sastojcima zaista prometnuo u vrh kvalitetnih mainstream mirisa. Otvara se bogatim i slatkim notama koje se vrlo brzo smire u duboki miris evocirajući prepoznatljivost prvijenca, no mnogo jače i finije koncentracije. Prvijenac se otvara citrusnijim notama no kako se duže razvija na koži oba počnu dijeliti svoju prepoznatljivost koja se kod Si Le Parfum može mjeriti u magnitudama :D Nije tip mirisa koji je napadan već iako svojim intenzitetom vrlo opojan, neće ostavljati zagušujući oblak dima za vama bez obzira na nanesenu količinu, ali s obzirom na visoku koncentraciju koju sadrži zaista nema potrebe da se nanese više od 3,4 šprica (čak i ako se zalijevate mirisima poput mene) jer će u protivnom izgubiti svoju čar koja upravo leži u onoj "manje je više". Le Parfum je za mene zasigurno najljepši iz cijele Si kolekcije, jednostavno sam se pronašla u njemu i preferiram ga nositi u vrijeme toplijih i zimskih dana, jer bez obzira na velike razlike u temperaturama on je jednostavno uvijek divan.



*proizvod ustupljen na testiranje 

Maja xx

2 komentara:

  1. Ti si kraljica u opisivanju parfema! *-*
    Prekrasne slike i recenzija!
    Petra <3

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~